T’agradaria ser-hi?

Fes un pas endavant amb la teva marca i sigues a l’aparador d’AQUÍ per una inversió molt assequible. No només seràs en aquest aparador; Territoris s’encarregarà que la teva marca aparegui en tots els seus canals de difusió perquè tothom et conegui i et tingui present.

Augmenta el tràfic de visites al teu web, visibilitza el que fas i arriba al públic que t’està buscant.

Els nostres plans per a tu

Pla bàsic:

Ser-hi et donarà una visibilitat que t’ajudarà a vendre per Internet . La teva botiga virtual o lloc web augmentarà en tràfic de visites des de la gran comunitat del Grup Territoris

Pla de suport:

Si a més a més vols un reportatge escrit i fotogràfic, que expliqui el valor de la teva marca, projecte i productes, necessites aquest pla. Difusió a Territoris i a les xarxes socials.

Pla avançat:

Juntament amb el pla bàsic i el de suport, t’oferim també anunciar-te a la publicació en paper Territoris Magazín, que es distribueix a totes les comarques de Lleida. La revista surt sis vegades a l’any, cada dos mesos. El teu anunci el tindrà present un públic molt amant dels reportatges de gran qualitat que es publiquen en el magazín, sempre sorprenents.

Personalitza la teva presència

Disseny personalitzat de la fitxa:

T’oferim la possibilitat de personalitzar el disseny de la fitxa per explicar el teu producte o servei de la manera que necessitis. Podràs incloure vídeos, galeries, formularis i molt més.

I si no tens pàgina web, també podràs convertir la teva fitxa en la teva pàgina web amb domini propi.

Edició de vídeo:

El vídeo és la millor manera d’explicar el teu producte a diferents canals, nosaltres t’oferim la possibilitat d’editar el teu vídeo professionalment, incloure’l a la fitxa i utilitzar-lo també en campanyes a xarxes socials o altres mitjans.

Sessions d’enregistrament i fotografia:

Si ho desitges, nosaltres podem encarregar-nos de crear tot el material necessari per a que la teva fitxa llueixi amb fotografia i vídeo professional.

Contacta’ns

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.